Om cookiesOm webbplatsen

Bredband via fiber

Internet, tv & telefoni i svindlande hastigheter i Pitebornas egna bredbandsnät.

Lämna intresseanmälan
bannerimage

Bredbandsguiden

Kolla om du kan ansluta dig till PiteEnergis Bredbandsnät. De tjänster vi levererar varierar mellan olika adresser.

Hämta
image

En riktigt bra investering.

- Internet, tv och telefonitjänster upp till 1000 Mbit
- Stort utbud av tjänster och leverantörer
- Hög driftssäkerhet
- Höjer värdet på din bostad enligt lokala mäklare

Mer om PiteEnergis Bredbandsnät

Nyheter från Facebook

idag

Vi bygger ut bredbandsnätet i Piteå och kopplar ihop Piteborna med resten världen. Se filmen om Bengt, optotekniker och Norrfjärding, under en dag på jobbet.

idag

En fiberkabel har grävts av. På grund av den trasiga kabeln saknar nu Pitholm, Strömnäs, Munksund, Klubbgärdet, Svartudden och Haraholmen internet. Åtgärdsarbete pågår. Beräknas vara klart ca. 16.00

den 23 Maj

Ändrade öppettider
Onsdag 24 maj öppet till kl 12.00
Fredag 26 maj håller vi stängt
Måndag och tisdag 5-6 juni håller vi stängt

den 22 Maj

Denna vecka påbörjar vi den årliga flygbesiktningen av PiteEnergis elnät. - Ett viktigt arbete som vi gör i förebyggande syfte. Vi får en oslagbar överblick och kan upptäckta fel och brister i elnätet som vi annars har svårt att se, berättar Jan Bäckström, arbetsledare på Elnät. Flygning på låg höjd förekommer så vi ber särskilt djurägare att tänka på detta då bullret kan skrämma djuren.

den 21 Maj

Mellan den 22 maj och 27 juni kommer det att vara begränsad framkomlighet vid kvarteret Tallen (vid busstationen). Det beror på färdigställandet av fjärrvärmeomläggningen som vi utfört för
att möjliggöra byggandet av nya bostäder i Piteå.

Tack för visad hänsyn. Har du frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på 0911-648 00.

den 19 Maj

Vill du hjälpa oss att nå visionen Sveriges bästa service? Avdelning marknad utvecklas och ska nu förstärka teamet med en säljare med inriktning mot företag. Vi söker dig som är driven, kundorienterad och relationsskapande. Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete i ett team med härlig framåtanda. Läs mer på http://www.piteenergi.se/om-oss/att-jobba-hos-oss/

den 12 Maj

Björn tipsar! Med bredband via fiber får du en trygg uppkoppling som fyller hela familjens behov. Snabbt, stabilt och framtidssäkert. Kolla i vår bredbandsguide om du kan ansluta dig www.piteenergi.se/bredband/

den 5 Maj

...vi kommer att gräva av Sundsgatan för att förbereda för sommarens arbete med att byta ut de gamla fjärrvärmeledningarna mot nya. Det betyder att Sundsgatan kommer att vara stängd för trafik från rondellen vid Industrigatan fram till Kolmilavägen under vecka 20.

den 5 Maj

Vill du jobba med oss? Avdelning bredband söker en dokumentationstekniker. Sista ansökningsdag 28 maj.
Läs mer om tjänsten på webben.
http://piteenergi.se/om-oss/att-jobba-hos-oss/

den 4 Maj

Vi är en stolt huvudsponsor till S.T.a.R - loppet som går av stapeln den 25 maj. Vi bjuder de 250 första barn och ungdomarna på startavgiften. Anmälan sker direkt till S.T.a.R www.starloppet.nu/anmalan Lycka till alla barn!

den 2 Maj

Välkommen till PiteEnergis stora barnkalas i Södra Hamn. Boka in den 10 juni i kalendern.

den 2 Maj

VÄLKOMMEN TILL PITEENERGIS STORA BARNKALAS
Bli Energidetektiv och få en ”licens” • Hoppa & studsa i luftlandet
Ta en ridtur eller hälsa på smådjuren • Rådgivning om el, bredband och fjärrvärme • Sockervadd, popcorn, hamburgare och massor
av annat skoj!
LÖRDAG 10 JUNI KL. 11.00-14.00
Inställt vid regn, info på piteenergi.se

den 27 April

Så var det dags för våra Energidetektiver igen! Denna gång ger Johan, Viola, Lily med flera många kloka råd om hur man gör för att spara el.

den 26 April

Visste du att PiteEnergi är en koncern som till 100% ägs av Piteå kommun? Det vill säga alla i Piteå är "delägare" och vi har alltid som mål att agera för bygdens bästa.

den 24 April

Ska du gräva i sommar?
PiteEnergi ingår från och med i vår i Ledningskollen.se en gratis webtjänst där du enkelt kan registrera ditt ärende och få kabelutsättning från alla ledningsägare (som är med i ledningskollen.se) samtidigt.

den 20 April

Annica tipsar! Dra ur alla laddare, till exempel till mobilen, när de inte används. Det sparar inte bara energi utan är också viktigt för brandsäkerheten!

den 13 April

PIF Damfotboll behöver väl ingen närmare presentation. Vi på PiteEnergi följer deras matcher och framgångar med stort intresse. Söndag den 16 april kl 15.00 inleds årets säsong med match hemma mot Djurgården på LF-Arena. Heja!

den 12 April

Här var det vädersäkrat! Vi äger och ansvarar för elnätet inom Piteå kommun. Det betyder att det är vi som bygger, underhåller och ser till så att allt fungerar som det ska, vi är ute i alla väder, dygnet runt, om så krävs, för att säkra stabila elleveranser.

den 11 April

Just nu har vi ett bredbandsavbrott i Höglandsnäs på grund av en avgrävd kabel. Vi arbetar med att lösa problemet.

den 11 April

Ändrade öppettider under påskhelgen