Om cookiesOm webbplatsen
<
>

Fortsatt utbyggnad av PiteEnergis bredbandsnät

Se vilka områden som är klara för byggnation 2017

Se här
bannerimage

Bredband via fiber

Internet, tv & telefoni i svindlande hastigheter i Pitebornas egna bredbandsnät.

Lämna intresseanmälan
bannerimage

Intresserad av fiber?

Ange din adress i bredbandsguiden nedan så får du reda på om vi kan ansluta din fastighet. Du är även välkommen att ringa kundservice på 0911-648 00.

bannerimage

Bredbandsguiden

Kolla om du kan ansluta dig till PiteEnergis Bredbandsnät. De tjänster vi levererar varierar mellan olika adresser.

Hämta
image

En riktigt bra investering.

- Internet, tv och telefonitjänster upp till 1000 Mbit
- Stort utbud av tjänster och leverantörer
- Hög driftssäkerhet
- Höjer värdet på din bostad enligt lokala mäklare

Mer om PiteEnergis Bredbandsnät

Nyheter från Facebook

den 24 Mars

Vad är onödig el? Våra Energidetektiver har det självklara svaret på denna fråga...

PiteEnergi har som mål att utbilda alla barn i Piteå och kommer gärna ut och håller utbildningen på ditt barns skola. Kontakta oss så berättar vi mer!

den 22 Mars

Sjöräddningssällskapet Piteå är den nordligaste sjöräddningsstationen med ett område från Piteå till Haparanda att bevaka. 20-talet frivilliga hjälper till om någon råkar i sjönöd här. PiteEnergi stödjer detta viktiga arbete.

den 17 Mars

Vi presenterar Energidetektiverna och deras kloka tankar i olika frågor som rör energi. Först ut...vad är egentligen el?

den 16 Mars

Visste du att PiteEnergi ansvarar för totalt cirka 12000 gatljus och ca 3000 av dessa byts vart fjärde år. Nu satsar vi också på att byta de äldre kvicksilverlamporna mot moderna lampor med LED-teknik. Idag är 80 % av Piteås gatljus kvicksilverfria. Varde ljus!

den 15 Mars

Välkommen att lyssna till en inspirerande föreläsning, torsdag den 30 mars kl 18.30, med årets tränare i damallsvenskan Stellan Carlsson och OS-medaljören Hilda Carlén. Vi bjuder på både föreläsning och fika. Begränsat antal platser, först till kvarn. Ring 0911-648 00 för att boka din plats.

den 14 Mars

Imorgon, onsdag hejar vi fram Wrenman, Becker och övriga PHC spelare i play off nr 3. Vill du också vara med på plats? Gå in på www.piteenergi.se för att ta del av entrébiljetter. Begränsat antal samt först till kvarn.
Heja Piteå Hockey

den 10 Mars

Ett lokaltänksamt företag som PiteEnergi har förstås kundservice på plats i Piteå. Maria, kundrådgivare och Djupvikare är en av de som svarar när du ringer!

den 9 Mars

Visste du att vi har utbildat mer än 1000 energidetektiver? Vi har som mål att utbilda alla barn i Piteå och kommer gärna ut och håller utbildningen på ditt barns skola. Kontakta oss så berättar vi mer!

den 7 Mars

Idag firade Samvaron i Piteå att de fått 2016 års ljusgåva. Det bjöds på sång & musik av Tora och Bruno, mingel samt kaffe med bakelse. Ljusgåvan är PiteEnergis sätt att synliggöra lokaltänksamma initiativ och hjältar.

den 6 Mars

Visste du att nästan tre fjärdedelar av Piteborna har supersnabbt Bredband via fiber. Det är bland de bästa siffrorna i hela Norrbotten! I år fortsätter vi att bygga ut bredbandsnätet i bl a Käcktjärn, Slammermora, Mellerstholmen och på Klubben.

Läs mer om Bredband via Fiber och alla de områden som är klara för utbyggnad här: www.piteenergi.se/privat/bredband/om-pite-com/

den 6 Mars

Vi erbjuder dig som är elhandelskund hos oss gratis entrébiljetter till årets SMASK på Acusticum den 10 mars. Biljetter finns i ett begränsat antal. Gå in på vår hemsida www.piteenergi.se och registrera dig, först till kvarn.

den 2 Mars

SAIK kan utläsas som elithockeylaget i Skellefteå. Men för oss som sponsrar SAIK handlar det i stället om Storfors AIK som bedriver verksamhet inom sektionerna fotboll (herr, dam och ungdom) och ishockey. Klubben har cirka 500 aktiva medlemmar samt en fantastisk anläggning i Bergsviken!

den 28 Februari

Det här är Bengt Segerstedt, optotekniker och Norrfjärding. Bengt och hans kollegor har varit med om att gräva ner tusentals mil fiber, som kopplar ihop Piteborna med resten världen.

den 27 Februari

Håll utkik på vår hemsida. Med start på onsdag erbjuder vi dig gratis entrébiljetter till årets SMASK på Acusticum den 10 mars. Gäller dig som är elhandelskund och biljetter finns i ett begränsat antal. Först till kvarn.

den 24 Februari

Vädret ser lovande ut inför imorgon. Vi önskar er alla en trevlig och solig helg!

den 23 Februari

Det här är Susanne som jobbar på FAMY Norrbotten. Hon arbetar för att sprida kunskap och förbättra förutsättningarna för de drabbade av Skelleftesjukan. Vi stödjer detta viktiga arbete.

den 21 Februari

Nu är problemet med fjärrvärmen i centrala nätet avklarat. Hälsningar Kathrin

För närvarande har vi störningar i det centrala fjärrvärmenätet, felsökning pågår. Hälsningar Ulrika

den 21 Februari

Det här är Sara, Pitholmare och personalutvecklare på PiteEnergi. Sara jobbar för att hon och kollegorna ska må bra, så att de helhjärtat kan bidra till Piteås fortsatta utveckling!

den 20 Februari

PiteEnergis Sportlovscamp
Kom och var med på PiteEnergis sportlovscamp. Alla pojkar och flickor födda -04, -05 och -06 får chansen att tränas av Piteå IF:s herrar. Måndag, tisdag och onsdag förmiddag tränar tjejerna och onsdag eftermiddag, torsdag och fredag tränar killarna.

Mer information och anmälan via www.piteaif.se/fotboll

den 17 Februari

Är du vår nya sälj- eller kundservicechef? Vi söker två nyckelpersoner som ska hjälpa till att utveckla både verksamhet och medarbetare. Sista ansökningsdag 17 mars. http://piteenergi.se/om-oss/att-jobba-hos-oss/